8x Bijzonder in mijn 26e levensjaar

Gisteren sloot is mijn 26e levensjaar af en ben officieel begonnen aan mijn 27e (ik ben 26 geworden). Nu is het sowieso goed om af en toe stil te staan bij waar je allemaal blij mee bent, maar ik vind dit dus een mooi moment om even terug te blikken. En, ik moet je zeggen, ik vind het lastiger dan dat ik zou denken. Er is ongelooflijk veel gebeurt afgelopen jaar en ook ongelooflijk veel dat niet per se in woorden te vatten is. Bovendien schrijf ik dit nu, maar zal er ongetwijfeld iets zijn waar ik niet aan denk. Tsja.. so be it

Thema van mijn 26e levensjaar: Wie ben ik en wat wil ik

Ik zal gelijk met zo’n lekkere vage beginnen. Een thema wat in mijn 26e levensjaar centraal heeft gestaan is “Wie ben ik en wat wil ik”. Met mezelf en met uMiek. Als ik terugkijk zie ik een ik die al persoon, maar ook als bedrijf enorm gegroeid is en aan het groeien is (figuurlijk dit keer). Durven kiezen, plannen, mentaal stappen maken zijn echt wel dingen die gespeeld hebben het afgelopen jaar.

Kinder/jeugdcounseling en psychotherapie

Hierop aansluitend. Ik heb in mijn 26e levensjaar de knoop doorgehakt om weer voor (minimaal) vier jaar terug naar school te gaan. In deeltijd, dat wel, maar ik heb er ontzettend veel zin in. Mijn doel/droom is uiteindelijk om vragen die ik tegenkom in mijn praktijk bij de oorzaak aan te pakken en niet enkel aan symptoombestrijding te doen. Vandaar ook dat ik werk met het Gewoonetendieet en dat je bij mij ook geen uitgewerkte weekmenu’s mee waarin ik je vertel wat je moet eten. Hoe mooi is het dan wanneer ik dit al kan doen vanaf de kindertijd. Hoe eerder je een wondje hecht, hoe beter de kans op genezing, en zo is het ook met wat minder zichtbare zaken die spelen.

Gewoon Werken Nu

Samen met Anja & Michael hebben we in mijn 26e levensjaar Gewoon Werken Nu van de grond getild. We hebben alles klaar staan om jou als bedrijf een complete leefstijl-interventie op maat aan te bieden voor jouw werknemers. Gemiddeld breng je op een werk dag 8-9 van je wakkere uren (16 uur bij 8 uur slaap) door op je werk, en ben je dus meer op je werk dan thuis. Hoe belangrijk is het dan wel niet dat er ook op je werk aandacht besteed wordt aan je gezondheid? Op LinkedIn posten we elke week een artikel hierover en we hebben ook een website waar alle informatie uitgebreid op staat.

Moeilijkste keuze van mijn 26e levensjaar: Na 9-10 jaar een andere sportschool

Deze moet eigenlijk ook in het rijtje. Met pijn in mijn hart heb ik de knoop doorgehakt om te stoppen bij de sportschool waar ik al vanaf mijn 15e werkte. Ik heb er tot nu toe geen moment spijt van gehad, maar het doet nog steeds wel een beetje pijn. Maar dat is goed, denk ik in ieder geval. Ze, en in het bijzonder de dames van de step-/total body-groep, hebben me onwijs erg laten merken hoe erg mijn lessen gewaardeerd werden en dat hoort zéker in een van de bijzonderste momenten van mijn 26e levensjaar.

De gezondere sportkantine & voedingslessen

Ik werkte samen met Annelie mee aan het opzetten van de gezondere sportkantine bij Berghem Sport. We kregen Goud! Nu moet ik zeggen dat dit ook voor een bijzonder groot deel te danken is aan de dames van de kantine, maar toch blijf ik er ook nog steeds echt wel trots op. Bovendien mocht ik met uMiek wat voedingslessen verzorgen voor brugklassers. Slopend (8x dezelfde les op een dag), maar zó leuk!

Supermarktsafari’s

In mijn 26e levensjaar bracht ik de supermarktsafari’s in het leven bij de Jumbo. Hiermee heb ik al heel wat mensen, heel veel leuke inzichten gegeven. Wie weet doe ik het binnenkort nog wel een keer. Zou dit gewaardeerd worden?

Gastlessen

Bovendien heb ik er in mijn 26e levensjaar voor gezorgd dat ik op verschillende plekken mag spreken met uMiek. Ik heb twee keer een lezing gegeven in de Berchplaets in Berghem, ik heb een gastles verzorgd op het Helicon in Nijmegen, voor filosofiestudenten in Nijmegen en ga nog wat gastlessen verzorgen voor de bibliotheek in Oss en voor de Volksuniversiteit in Oss. Mag ik even zeggen dat ik daar echt MEGA veel energie van krijg? Nu al zin in! Mocht je nog iets weten voor me – vertel het me!

Belangrijkste van mijn 26e levensjaar

En last best – want er is maar één persoon die op dagelijkse basis met al mijn hoogte- en dieptepunten van mijn 26e levensjaar moest dealen en hij is er nog steeds voor me. En daar ben ik denk ik wel het meest dankbaar voor van alles uit dit hele jaar. En trots op trouwens ook, want volgens mij heb je nu echt je (werk)plek gevonden als barbecue-/saus-chef. Ik ben dan ook heel blij dat wij mijn verjaardag samen konden vieren, dat ik dit jaar niks hoefde te regelen (ik wist niet eens waar we naartoe gingen) en dat we even 2,5 dag helemaal niks aan ons hoofd hadden. Volgens mij had ik geen mooier cadeau kunnen krijgen.

Beste afsluiting van mijn 26e levensjaar
Bedankt voor deze fantastische afsluiting van mijn 26e levensjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *