Diensten

Volwassenen

Misschien heb je al vaker geprobeerd om af te vallen?

Of begin je elke maandag opnieuw met opletten, maar elke keer val je weer terug in je oude patroon, waardoor het afvallen niet lukt?

Misschien wil je juist wat aankomen.

Of misschien wil je beter in je vel komen te zitten?

Het kan zijn dat dit de eerste keer gaat worden dat je hulp zoekt op het gebied van je leefstijl, of het kan zijn dat je gewoon een paar kleine vragen hebt op het gebied van voeding.

Waarom zou je nou bij mij komen?

Aanpakken van de oorzaak

Samen gaan we kijken naar de oorzaak: waarom val je weer terug in je oude patroon? Het patroon waardoor het afvallen, aankomen of jezelf lekker voelen niet lukt? Kennelijk levert het je wat op, of lijkt het je wat op te leveren, maar wat is dit dan?

Door het aanpakken van de oorzaak leer je uiteindelijk bewust kiezen wat voor jou belangrijk is en écht goed voelt.

Ik bied je verschillende mogelijkheden, van een gratis spreekuur tot een coachingstraject, zodat ik aan kan sluiten op jouw behoefte.

 

Persoonlijke coaching

Gratis spreekuur

30 minuten voedingsadvies

 


Kinderen

Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen. Overgewicht komt tegenwoordig ook al steeds meer voor bij kinderen. Wanneer dit probleem in de kiem gesmoord wordt kan het kind hier veel profijt van hebben in de rest van zijn of haar verdere leven.

Bij het begeleiden van kinderen ligt de focus niet op afvallen. Kinderen zijn immers nog in de groei en afvallen, het zitten in een calorie-tekort, zou dit tegen kunnen werken.

Als de focus niet op afvallen ligt, waar dan wel op?

Bij kinderen ligt de focus vooral op het gelijk blijven in gewicht, met een toenemende lengtegroei en het maken van gezonde keuzes. Keuzes waarmee je kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt om in zijn of haar behoefte te voorzien.

Kinderen zonder overgewicht

Naast het behandelen van kinderen met overgewicht, kan je ook bij me terecht als je een kind hebt dat weinig lust, een lastige eter is, of wanneer je zeker wil weten of hij of zij genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt.

Mocht je het nou belangrijk vinden dat je kind kennismaakt met gezonde voeding op een speelse, gezellige manier, samen met vriendjes en vriendinnetjes, dan is het kinderfeestje misschien wel wat voor jullie!

Persoonlijke coaching voor kinderen