Persoonlijke coaching naar een gezonde leefstijl

Niet diëten, maar gewoon gezond eten

Bij uMiek ga ik jou coachen naar een gezonde leefstijl door terug te gaan
naar de basis. Je hebt één lichaam waar je je hele leven mee vooruit moet en ik vind het dus belangrijk om jou te ondersteunen in het goed verzorgen van je lijf. De voeding die je tot je neemt moet jouw lichaam voeden en ondersteunen, maar tegelijkertijd blijven we ook goed zorgen voor jou als persoon, die een eigen leven leeft en op verschillende momenten behoefte heeft aan verschillende dingen. Ik geloof niet in het ontzeggen of ‘niet mogen’ van bepaalde voedingsmiddelen. Genieten hoort ook bij het leven! Wil je resultaat bereiken dan is het wel belangrijk dat je een goede balans vindt in je leven. Dit doen we op een manier die bij jou aansluit. Iedereen is anders, ieder lijf is anders en iedereen heeft dus andere behoeften en wensen. We gaan dus niet diëten, maar samen werken aan een leefstijl die bij jou past.

Dus:

– Heb jij problemen met eten?
– Wil je al een tijdje wat afvallen, maar lukt dit keer op keer niet?
– Of wil je juist wat aankomen maar je weet niet hoe?
– Wil jij tevreden zijn met je eigen lijf? Met jezelf als persoon?
– Wil je trots kunnen zijn op jezelf? Jezelf niet meer schamen?

Vier elementen:

Bij uMiek ligt de focus op vier elementen:

Gezond & Energiek

Door je lichaam te voeden in plaats van te vullen.

Bewust

Niet alleen kijken naar wat je wil veranderen, maar ook HOE. Wat voor emoties komen hierbij kijken? Wat zijn jouw valkuilen en hoe ga je hiermee om?

Kiezen voor jezelf

Waarom? Een ander gaat niet voor jou kiezen. Dat kan je alleen zelf. En je mág ook voor jezelf kiezen.

Persoonlijk

Door te kijken naar wat werkt voor jou en aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

 

Voor wie?

In mijn praktijk begeleid ik gezonde mensen met over- of ondergewicht, of met een normaal gewicht. Ik werk volgens de RGV (Richtlijnen Goede Voeding) van de gezondheidsraad, voor het laatst aangepast in 2015. Wil jij weten hoe je goed voor je lijf kan zorgen? Wil jij weten wat de juiste voeding en voedingsstoffen voor jou kunnen betekenen? En wil je je lijf gezond maken (& houden)? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier en ik bel je om meer informatie te geven!