Kinderfeestje

Als kindergewichtsconsulent weet ik hoe belangrijk het voor kinderen is om gezond eten leuk te maken. Kinderen vinden het vaak ontzettend leuk om bezig te zijn in de keuken: Dingen snijden, kneden, figuurtjes maken, iets lekkers maken zijn allemaal ingrediënten voor een leuk en gezellig kinderfeest! En, wanneer je iets op mag eten wat je zelf gemaakt hebt is dat toch altijd extra leuk?!

Waarom een kinderfeest bij uMiek?

Een kinderfeest bij uMiek is educatief, maar heeft zeker ook een hoge fun-factor. Door de combinatie van actief bezig zijn door middel van een sportieve activiteit, creativiteit & aan de slag gaan met (verantwoord) eten bevat het alle ingrediënten voor een geslaagde middag.

We gaan beginnen met een actieve activiteit. Hierbij kan je denken aan een spel, of een sportief circuit. De precieze activiteit wordt bepaald aan de hand van de wensen van de jarige job. Natuurlijk wordt de jarige job in het zonnetje gezet!

Vervolgens gaan we wat drinken en iets leuks maken wat de kinderen later ook mee naar huis kunnen nemen.

Tenslotte gaan we, afhankelijk van de optie die je kiest, een lekkere snack maken, of voorbereiden voor het avondeten.

Opties voor jouw droomfeest

Je kan kiezen voor een feest van 2 uur, of van 3 uur. Bij het kinderfeest van 2 uur maken de kids een aantal gezonde snacks, bij een kinderfeest van 3 uur maken we met z’n allen een verantwoorde, maar zeker ook lekkere avondmaaltijd.

Voor het feest kom ik bij je aan huis en doe ik alle boodschappen. Ik heb een opzet voor activiteiten die we kunnen doen, maar alle activiteiten (welke snack, welk avondeten, welke activiteiten, etc.) kunnen in overleg.

Kosten

Een kinderfeest van 2 uur kost €12,50 per kind, een kinderfeest van 3 uur kost €18,50 per kind. Een kinderfeest kan gegeven worden vanaf 4 kinderen.

Meer informatie?

Stuur een berichtje naar info@umiek.nl of bel 06-11818482.

Wil jij zelf inspiratie opdoen voor het aan de slag gaan in de keuken met je kind? Kijk dan hier.