Klantervaringen

Op deze pagina kunt u klantervaringen vinden die eerdere cliënten bij uMiek hebben gehad. Uit privacy-overwegingen heb ik het geanonimeseerd.

“Niks geen dieet”

Mieke is een spontane, energieke jonge vrouw die andere mensen inspireert om gezonder te gaan leven. Niks geen dieet, calorieën of punten tellen! Ze veranderd op een héle eigen manier jouw mindset! Ik ga naar haar groep 1x per week en ook heb ik nog individuele gesprekken met haar. Tot nu toe voel ik me welkom, begrepen, en mag ik het op mijn eigen tempo en manier doen. Top Mieke. Dank je wel!

–  Anoniem

“Met een paar aanpassingen voelde ik me snel weer veel fijner.”

Via de sportschool heb ik Mieke leren kennen.
Ze heeft mij weer persoonlijk advies gegeven in een nieuw en gezond eetpatroon. Ik zat al aardig op de goede weg maar met een paar aanpassingen, die ik zelf niet kon invullen voelde ik me snel weer veel fijner.
De variatie van maaltijden heeft Mieke ook vooral laten zien, wat het voor mij makkelijker maakt en beter vol te houden.
Nu nog volhouden, maar ook daar is Mieke heel attent in door een kaartje of mailtje te sturen waardoor je scherp blijft!!
Mieke ga zo door!!

–  Anoniem

“Met net iets anders te eten hoop ik mijn gezonde eetpatroon nu eens vol te houden.”

Via Fitness4all heb ik het 6 weken fitte start programma gevolgd en ben door Mieke begeleid met een gezond voedingspatroon. Ik dacht dat ik wel redelijk gezond at, maar Mieke liet mij inzien dat ik in verhouding toch te veel vet binnen kreeg! Zonder een ingewikkeld dieet, maar net iets anders te eten hoop ik een paar kilootjes kwijt te raken en mijn gezonden eetpatroon nu eens vol te houden. Mieke bedankt, voor je goede tips en adviezen!

–  Anoniem

“Ik werd bewust van mijn eetgedrag”

Mieke heeft een eigen unieke manier bij het begeleiden
naar een gezond, slank leven. Na analysering van mijn voedingsgewoonte, kreeg ik een op maat gemaakt gezond eetvoorbeeld. Hierdoor werd ik bewust van mijn eetgedrag. Nu nog volhouden en mijn resultaat vasthouden. Umiek jij bent uniek in jouw begeleiding naar een gezond leven.

–  Anoniem

Wil jij ook aan de slag met jouw voedingsgewoonten? Neem dan contact met me op via het contactformulier, stuur me een mailtje, of bel me.