(Be)weeg moment

Iedere dinsdagavond van 17.45 – 18.45 een (be)weeg moment. Op gewicht komen is een combinatie van de juiste voeding nemen en voldoende bewegen. Laat dat bewegen nu vaak lastig zijn, want er zijn altijd redenen om niet te gaan, toch? Daarom heb ik het (be)weeg moment in het leven geroepen.

Hoe ziet het (be)weeg moment eruit?

(be)weeg moment

Bij het (be)weeg moment kom je elke week even wegen, heb je de kans om vragen te stellen en gaan we daarna in een groep een leuke ronde wandelen, gewoon vanuit mijn praktijk. Tijdens de wandeling heb je natuurlijk de kans om met elkaar te bespreken waar je tegenaan loopt of hoe je bepaalde situaties aanpakt.

Rondom de eerste keer dat je deelneemt kom je 1 op 1 bij mij voor een persoonlijke intake. Hierin kijken we naar je eetpatroon, de oorzaken van je eetgedrag en kijken we waar je wat aanpassingen kan maken om bewuste keuzes te maken.

Ik werk niet met het voorschrijven van een dieet, maar het aanleren van een gezond voedingspatroon. Als basis gebruik ik de richtlijnen van de Schijf van Vijf  en ik ga je leren om hierbinnen keuzes te maken die bij jou passen, zodat je het voedingspatroon vol gaat houden.

Doel behaald, en dan?

Om ervoor te zorgen dat jij je resultaat gaat behouden zou ik je adviseren om nog 1x/maand terug te komen als een soort check-up. Tuurlijk mag je elke week blijven komen om lekker te wandelen, want vind je 1x/maand te vaak, of te weinig? In overleg kan dat natuurlijk altijd anders!

Kosten van het (be)weeg moment

Deelname aan het (be)weeg moment kost net als de Gewoonetendieet Slankclub €8,- per week die je betaald per strippenkaart van 10x. Bij de start van het (be)weeg zit ook een intake van 30-45 minuten (€30,-).

Vaak worden deze kosten vergoed door je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Vergoedingen kan je hier vinden.

Liever individuele coaching?

Hier kan je informatie vinden over mijn werkwijze. Neem contact met me op via het contactformulier!