Septemberactie – Je eigen lijn

We zitten alweer halverwege de zomervakantie in regio Zuid. Dit vond ik een mooi moment om mijn septemberactie aan te kondigen. Hopelijk heb je onwijs genoten van het warme weer van de afgelopen tijd, maar misschien ben je daarin ergens ook wel jouw lijn kwijtgeraakt. Misschien wil je die in september wel weer oppakken, terugvinden of misschien heb je hem zelfs wel nooit echt laten vallen, maar wil je een nieuwe lijn.

Volg je eigen lijn

Sorry Anja, ik heb hier een stukje van jouw Facebookpagina overgenomen. Ik vond het ontzettend mooi verwoord en ik vond niet dat ik dat zelf beter zou kunnen.

Septemberactie je eigen lijn

“Je eigen lijn: Een titel met heel veel invalshoeken. De eerste invalshoek is de lichamelijke invalshoek. Volg je het voorbeeld van een collega, partner, vriendin of buurvrouw? Dan is de vraag of dit bij jouw lichaam past.

Bij Gewoonetendieet gaan we samen op zoek naar wat bij jou past, zodat jij het maximale uit jouw lichaam kan halen binnen de grenzen van jouw erfelijke aanleg.

Voor mensen uit het Montferland, lees de rest van de post hier.

Vanuit het Gewoonetendieet starten we in september dus gezamenlijk met de septemberactie “Volg je eigen lijn”. Onwijs leuk om dit met toch een soort ZZP-collega’s te doen. Ieder volgens zijn of haar eigen lijn.

Lichamelijk was slechts een voorbeeld

Het lichamelijke is niet het enige. We kijken naar jouw patronen en dingen waar jij op andere gebieden tegenaan loopt. Dit, omdat dit allemaal invloed kan hebben op hoe jouw lijn loopt. Het moge duidelijk zijn dat het dus echt gaat om jouw lijn, jouw leven en jouw keuzes. Die zijn niet te vatten in een dieet-boek, een shake-week of een detox.

De septemberactie

Bij mij kan je in september individueel profiteren van deze actie, maar ik start ook een nieuwe groep. In september gaan we samen, of in groepsverband op zoek naar jouw eigen lijn. Dit gaan we doen aan de hand van 6 bijeenkomsten en daarna kunnen we in overleg kijken hoe we verder gaan.

Septemberactie individueel

De individuele begeleiding tijdens de septemberactie bestaat uit een intake die ongeveer 1,5 uur gaat duren en 5 terugkom-momenten van 45 minuten. Aan de hand van zes werkbladen en elke keer nieuwe actiepunten gaan we jouw lijn oppakken en ervoor zorgen dat je hem niet meer kwijtraakt, of, als dat wel gebeurt, je hem gemakkelijk(er) weer op kan pakken. De intake plannen we in week 37 of 38 en vervolgens plannen we om de twee weken een afspraak. Zo heb je genoeg tijd om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan, maar te weinig tijd om het weer te laten verslappen.

Bij de individuele begeleiding gaat al mijn aandacht naar jou en zo kunnen we jouw gedragsverandering wat meer bij de wortel aanpakken dan in de groep.

Kosten Septemberactie individueel:
€315,- voor 12 weken

Septemberactie groepen

De groepsbegeleiding tijdens de septemberactie bestaat ook uit een intake, maar deze duurt ongeveer 30 – 45 minuten. We gaan hierin jouw startpositie en aandachtspunten bepalen, zodat jij weet waar je aan kan werken in de zes bijeenkomsten die hierop zullen volgen.

Vervolgens werken we elke week volgens een werkblad, zodat jij aan het einde jouw draad gevonden hebt en het gereedschap hebt verzamelt om deze niet meer te laten vallen.

Een groep bestaat uit vier tot acht personen. De groep die in september gaat starten is op maandagochtend van 09.00 – 10.00. De andere groep, de Gewoonetendieet Slankclub die al loopt, is op dinsdagavond van 19.00 – 20.00, maar ook hier zullen we met de werkbladen gaan werken.

Kosten septemberactie groepen:
€135,- voor 7 weken (intake + 6x). Daarna gaat het eventueel over in de Gewoonetendieet Slankclub.

Vragen? Meer informatie? Opgeven?

Mail, bel, of app. Kijk op de contactpagina voor meer informatie, of klik op de whatsapp-button hieronder in beeld.

Septemberactie je eigen lijn 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *