Voor de werkgever

Gewoon Werken Nu doen wij als team. Anja, Michael en ikzelf hebben als missie om de gezondheid op de werkvloer te bevorderen. Zonder gekke tools of dure installaties, met aandacht voor uw werknemers en uw bedrijf. Kortom, door gewoon te werken. Transparant en open, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Gewoon Werken Nu

Achtergrond van Gewoon Werken Nu

Tegenwoordig heeft bijna de helft van de bevolking overgewicht. Daarnaast stijgt sinds 2012 het aantal mensen die zich melden met burn-out klachten bij de werkgever enorm. Mensen met overgewicht, burn-out of andere leefstijl-gerelateerde klachten zullen zich eerder ziekmelden met bijbehorende kosten voor ziekteverzuim voor u als werkgever. Jaarlijks betalen werkgevers in Nederland ruim 11 miljard aan loondoorbetalingskosten voor werknemers die uitvallen. Met een beroepsbevolking van 8,9 miljoen mensen in 2016 gaat dit dus jaarlijks om gemiddeld €1236,- per werknemer. 24% van de werknemers geeft aan dat hun laatste verzuim hoofdzakelijk werk gerelateerd was.

Waarom een leefstijlinterventie van Gewoon Werken Nu

Een leefstijlinterventie van Gewoon Werken Nu draagt bij aan

  • Minder ziekteverzuim en een langere inzetbaarheid van uw werknemers.
  • Hieruit voortvloeiend: Minder kosten ten behoeve van ziekteverzuim.
  • Veiliger werken, doordat fitte mensen veiliger werken.
  • Een gezondheidsbeleid draagt bij aan werknemerstevredenheid en dus aan een goed imago van u als werkgever.

Wat is uw investering?

U investeert tijd en geld. Daarbij zouden wij mogelijk graag gebruik maken van uw communicatiemiddelen. Hoe groot deze investering is komen wij graag overeen in een gesprek. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen wij een op maat gemaakte interventie voor uw bedrijf aanbieden, voor een op maat gemaakte prijs. Bovendien valt de vergoeding aan ons, Gewoon Werken Nu onder de Gerichte Vrijstellingen (zie: https://www.belastingdienst.nl/bibliotheek/handboeken/html/boeken/HL/thema_s-gerichte_vrijstellingen_nihilwaarderingen.html#HL-d109e636).

Hoe werken we bij Gewoon Werken Nu?

Voordat wij bij uw bedrijf een leefstijlprogramma starten doen wij eerst een intake. We kijken hierbij naar waar uw vraag ligt en maken afspraken die hierbij passen. Vervolgens begint ons werk en voeren wij eerst een vooronderzoek uit binnen uw bedrijf. Wat zijn uw wensen en wat zijn de behoeftes van uw werknemers? Wij overleggen weer over de passende uitvoering en gaan dan over tot begeleiding of uitvoering van onze opdracht.

Teambuilding

Naast het begeleiden van een leefstijlinterventie kunt u bij Gewoon Werken Nu ook terecht voor een losse teambuildingsdag of teamcoaching. Wilt u alle neuzen weer dezelfde richting op laten wijzen? Vindt u het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in zijn of haar team? Wilt u de openheid van communicatie bevorderen op de werkvloer? Allemaal voorbeelden van redenen waarom u aan een teambuidingsactiviteit zou kunnen denken. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.gewoonwerkennu.nl

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking dan kunt u ons bereiken op:

Mieke Govers Michael Snijders Anja de Waal
Umiek Coaching Training & Solutions Gewoon Leven Nu
Burg. van Erpstraat 4
5351 AW Berghem
Molenweg 18
6088 AR Roggel
Dolabrastraat 1
6515 DL Nijmegen
m.govers@gewoonwerkennu.nl m.snijders@gewoonwerkennu.nl a.dewaal@gewoonwerkennu.nl
06-11818482 06-34656945 06-31062999

Wij horen graag van u!