Goed gesprek

Het idee om een ‘goed gesprek’ te introduceren kwam plotseling bij me op. In mijn praktijk kan je namelijk terecht voor leefstijlcoaching, maar ik merk dat heel veel vragen toch net een andere kant op gaan. Vaak gaat het om onderwerpen als: ‘Hoe kies ik nu eigenlijk voor mezelf?’ en ‘Ik moet zoveel de hele dag!’ en ‘Ik heb nooit eens tijd voor mezelf’ en ‘Ik kan alle ballen niet meer hoog houden’.

Onderwerpen waar we allemaal mee te maken krijgen, maar waar in de hectiek van de dag vaak aan voorbij gegaan wordt. Dit, terwijl het onwijs veel ruimte kan geven om er wél over te praten!

Bovendien is het vaak ook wel een grote stap om meteen een heel traject van een aantal maanden in te gaan bij me in de praktijk. Past dit wel bij je?

Als ik dan merk hoe verhelderend één gesprek soms kan zijn vraag ik me eigenlijk af waarom het koffiepraatje nog niet éérder heb uitgewerkt. In één gesprek kan je al tot zulke mooie inzichten komen.

Een goed gesprek

Een goed gesprek

Dus: Loop jij nou continu jezelf voorbij? Ga je (te) vaak over je eigen grenzen? Heb je moeite met keuzes maken? Of weet je niet meer hoe je alle ballen in de lucht houdt? Wil je al weken gaan sporten maar waar is de tijd? Of heb je een voedingsgerelateerde vraag (want dat kan natuurlijk ook nog gewoon), dan praat ik hier graag met je over in een goed gesprek.

Samen gaan we, onder het genot van een kopje koffie of thee, kijken of we wat helderheid kunnen creëeren in jouw plaatje. Kijken of we mogelijkheden kunnen vinden hoe je wél aan jezelf toe kan komen. Hoe je wél je grenzen aan gaat geven. Hoe je wél wat meer verantwoorde keuzes kan maken. Laagdrempelig en toegankelijk.

Ik zorg voor de koffie (of thee)!

En verder maakt het niet uit waar we afspreken. Ik kan bij je aan huis komen, je mag naar de praktijk komen, we kunnen een stuk gaan wandelen of we kunnen een goed gesprek houden in een cafeetje. De keuze is aan jou.

Natuurlijk moet ik hier wel een klein bedrag voor vragen. We hebben ongeveer een uur en ik vraag hier €50,- voor (inclusief koffie/thee).

Ik krijg al onwijs veel energie van het idee ‘een goed gesprek alleen al opschrijven, laat staan wanneer ik je ook in het echt ontmoet en we samen aan de slag kunnen. Wil je meer informatie, of ben je net zo enthousiast als ik? Neem contact met me op via het contactformulier of bel me eventjes.

2 Replies to “Goed gesprek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *