Kerst: nog 8 weken

Het is nog 8 weken en dan is het weer kerst. Ik hoorde dit weekend nog dat in sommige huizen de kerstboom al wordt opgezet en de shows rondom kerst bij de tuincentra schitteren alweer in volle glorie.

Kerst, waar denk jij als eerste aan?

Voor mij draait kerst om familie, samenzijn, even écht tijd hebben voor elkaar. Toch denk ik dat er ook vaak “eten” tussen dit rijtje staat. Een grote tafel met veel teveel eten, gezellig met elkaar. Als je dit kan antwoorden, besef dan dat dit een hele grote luxe is. Dat er genoeg mensen zijn die dit niet kunnen antwoorden.

Na kerst volgt Oud & Nieuw met oliebollen, appelbeignets en champagne. Vervolgens maken we na deze feestdagen met z’n allen goede voornemens en willen we massaal gaan werken aan een gezonde leefstijl.

Ik heb een uitdaging voor jou en voor mij

Nog 8 weken tot Kerst

Laten we vóór Kerst beginnen met jouw gezonde leefstijl. Laten we we kijken naar hoe jij Kerst kan vieren, kan genieten van elkaar, van het samenzijn, lekker kan eten, maar jezelf niet gaat overeten. Een wijntje kan drinken, maar niet gelijk een hele fles wijn leegdrinkt.

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Nu zit hier voor mij ook een uitdaging in. Ik wil dit namelijk geheel online aanbieden, iets wat ik nog nooit heb gedaan.

Hoe gaan de 8 weken tot kerst eruit zien?

De 8 weken tot kerst gaan er als volgt uitzien:

Week 44 of 45: Intake van 1 – 1,5 uur
Week 46-50/51: Wekelijks 15 minuten update
Week 51 of 52: Evaluatie van 30 minuten

Voor dit traject tot de Kerst heb ik plek voor 8 personen. Omdat het ook voor mij ‘nieuw’ is kan ik het je aanbieden voor een mooie pilot-prijs van €199,- (normaal €239,-) en wellicht kan krijg je het ook nog terug van je aanvullende zorgverzekering. Of dat zo is kan je hier vinden.

Hoe word je begeleid bij uMiek?

Bij uMiek word je begeleid volgens het Gewoonetendieet. Je leest hier waarom dit zo goed werkt en waarom ik er voor 100% achter sta. Je behaalt hier geen resultaat van kilo’s per week, maar we gaan voor blijvende gedragsverandering.

Gaan we deze uitdaging samen aan?

Gewoon eten Dieet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *