Leefstijlclub – volg je eigen lijn

Iedere dinsdagavond van 19.00 – 20.00 houd ik een groepsbijeenkomst “Volg je eigen lijn leefstijlclub”, waarin je op elk moment in kan stromen. Samen sta je sterker dan alleen en we gebruiken de kracht van de groep om elkaar te motiveren en te inspireren.

Hoe ziet de ‘Volg je eigen lijn leefstijlclub’ eruit?

Volg je eigen lijn leefstijlclub

Deelname aan de Volg je eigen lijn leefstijlclub houdt in dat je wekelijks een groepsbijeenkomst bijwoont. Vanaf 19.00 kan je binnenlopen en elke week ligt er een ander thema voor je klaar wat te maken heeft met afvallen, aankomen, feestdagen, etc. Je mag ook zelf een thema inbrengen wat ik dan verder uit ga werken.

Ik werk niet met het voorschrijven van een dieet, maar het aanleren van een gezond voedingspatroon. Als basis gebruik ik de richtlijnen van de Schijf van Vijf  en ik ga je leren om hierbinnen keuzes te maken die bij jou passen, zodat je het voedingspatroon vol gaat houden.

Individueel weegmoment

Bij de volg je eigen lijn leefstijlclub begin ik steeds met een individueel weegmoment. Hier zullen we op dat moment verder de aandacht aan besteden die jij wil dat het krijgt. Mocht je liever een ander weegmoment hebben, dan kun je dat aangeven.

Individuele intake

Omdat ik wel wil weten waar jouw persoonlijke vraag ligt wil ik iedereen die meedoet aan de volg je eigen lijn leefstijlclub zien voor een intake. Samen kijken we dan waar jij jouw winst kan gaan halen in de groep, zodat je optimaal profiteert van jouw deelname aan de groep.

Doel behaald, en dan?

Om ervoor te zorgen dat jij je resultaat gaat behouden zou ik je adviseren om nog 1x/maand terug te komen als een soort check-up. Vind je dat te vaak, of te weinig? In overleg kan dat natuurlijk altijd anders!

Kosten volg je eigen lijn leefstijlclub

Deelname aan de volg je eigenlijn leefstijllclub kost €8,- per week die je betaald per strippenkaart van 10x. Bij de start van de volg je eigenlijn leefstijllclub zit ook een intake van 30-45 minuten (€30,-).

Vaak worden deze kosten vergoed door je zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. Vergoedingen kan je hier vinden.

Liever individuele coaching?

Hier kan je informatie vinden over mijn werkwijze. Neem contact met me op via het contactformulier!