Samenwerking

Samen sta je sterker dan alleen. Daarom zoekt uMiek actief naar de samenwerking met gerelateerde partijen.

Gewoonetendieet

uMiek is dan ook aangesloten als consulent bij Gewoonetendieet. Het Gewoonetendieet wordt gegeven door een Gewoonetendieet consulent. Dit is een consulent, die een opleiding tot gewichtsconsulent of diëtist heeft, erkend door de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland), NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten) of de DCN ( Diëtisten Coöperatie Nederland). Een Gewoonetendieet consulent heeft daarnaast een uitgebreidere scholing op het gebied van coaching gevolgd.

Met uMiek ben ik aangesloten bij de BGN en heb ik de zesdaagse training ‘Allround Leefstijl Coach’ gevolgd bij Anja de Waal van Gewoon Leven Nu.

Met het gewoon eten dieet valt u af door te leren gewoon te eten. In tegenstelling tot het niet eten of minder eten dat in veel diëten gebruikelijk is. Bovendien gaan we kijken naar de oorzaak van jouw verstoorde eetgedrag, in plaats van dat ik je voedingsadviezen op ga leggen.

Bij mij kan dit individueel, maar ook in groepsverband bij de “Gewoon eten dieet Slankclub“.

Berghem Sport

Samen met Annelie van Uniek & Smaakvol ga ik me inzetten om de sportkantine van Berghem Sport gezonder te maken. In deze samenwerking heeft Berghem Sport Team:Fit ingeschakeld en met hun jarenlange ervaring in het gezonder maken van sportkantines bieden zij ons hulp. Straks dus naast de vette hap ook voedzame producten te vinden bij Berghem Sport!

Hier stellen wij ons voor!

Jumbo Meester Gielenplein Berghem

Wat is er nou minder essentieel aan voeding en eten dan boodschappen doen?! Ik ben dan ook ontzettend blij met mijn samenwerking met de Jumbo waarin ook zelf mijn dagelijkse boodschappen doen. In de Jumbo zal ik  ongeveer 1x/maand een supermarktsafari organiseren. Tijdens deze safari staat jullie beleving centraal. Ik ga je uitleggen waar je nu op kan letten bij het boodschappen doen, maar je kan ook wat proeven en je bent zeker niet alleen aan het luisteren!

Kom je een keer mee op Safari? De data zal ik via mijn Facebookpagina aankondigen.

Sport Expertise Centrum

In samenwerking met collega-kindergewichtsconsulent Astrid van Berkom  en het Sport Expertise Centrum ga ik verschillende gezondheidslessen verzorgen op Middelbare Scholen in de gemeente Oss.

Wil jij graag een samenwerking met uMiek?

Heb jij een vereniging, bedrijf of werk je op een (middelbare) school en zie je kansen voor leefstijl-ondersteuning? Of wil je op een andere manier een samenwerking aangaan met uMiek?

Stuur een mail naar info@umiek.nl of bel 06-11818482 of neem contact op via het contactformulier.