Samenwerking

Samen sta je sterker dan alleen. Daarom zoekt uMiek actief naar de samenwerking met gerelateerde partijen.

Gewoonetendieet

uMiek is dan ook aangesloten als consulent bij Gewoonetendieet. Het Gewoonetendieet wordt gegeven door een Gewoonetendieet consulent. Dit is een consulent, die een opleiding tot gewichtsconsulent of diëtist heeft, erkend door de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland), NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten) of de DCN ( Diëtisten Coöperatie Nederland). Een Gewoonetendieet consulent heeft daarnaast een uitgebreidere scholing op het gebied van coaching gevolgd.

Met het gewoon eten dieet valt u af door te leren gewoon te eten. In tegenstelling tot het niet eten of minder eten dat in veel diëten gebruikelijk is.

#VITKIT

Qua samenwerking doet uMiek op dit moment mee aan het project #VITKIT wat in september 2018 van start zal gaan.

Ben jij een echt #VITKIT? Kinderen nemen veel mee vanuit hun jeugd in hun verdere leven. Hoe mooi is het dan om hier op een positieve manier vorm aan te kunnen geven. Dit kaan wij doen bij #VITKIT: een samenwerking tussen Marloes Tiellemans Diëtiek als diëtist, RDsports als Personal Trainer en uMiek als gedragscoach.

Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’ en hangt samen met onder andere voeding, beweging en gedrag. Samen slaan we onze handen in elkaar als diëtist, personal trainer en gedragscoach om jouw kind een goede basis te geven wat betreft zijn of haar fysieke en mentale gezondheid.

Wil je graag meer informatie over deze unieke samenwerking? Stuur me een berichtje via de app, mail of Facebook. Ik vertel je graag meer!

Wil jij graag een samenwerking met uMiek?

Stuur een mail naar info@umiek.nl of bel 06-11818482